Informatie

Laatste informatie BP-tocht 2024

We kijken er naar uit om je te verwelkomen aan de start!


Start/finish

De start en finish van de BP-tocht is in de speeltuin aan It Merkelân (coördinaten 53.05583181745732, 6.079379415098611) in Beetsterzwaag. Gebruik de link om de locatie te openen in Google Maps.
https://maps.app.goo.gl/fY1MEzFB8BLmJZ5Y7

Voorbereiding

Neem een flesje drinken en eventueel wat te eten mee voor onderweg. Om logistieke redenen is het niet mogelijk om verzorging op de route aan te bieden.
Bij de start/finish kan gebruik worden gemaakt van de aanwezige toiletten, en wordt wat lekkers en iets te drinken aangeboden.
Let uiteraard ook op het weer. Er is geen gelegenheid om te schuilen onderweg.

Parkeren

We adviseren zo veel mogelijk om de jonge wandelaars op It Merkelan uit te laten stappen en daarna de auto te parkeren in de wijk. Houd hierbij altijd rekening met de geldende parkeerregels.
Voor fietsen is ruim voldoende ruimte.

Route

Zoals altijd wordt de route aangeboden in de vorm van routetechnieken. Eventueel is het GPX bestand van de routes op de dag van de tocht zelf te downloaden.
Wil je het GPX bestand op je telefoon openen? Dan adviseren we een app te installeren die om kan gaan met GPX bestanden. Voorbeelden van apps zijn Komoot en AllTrails. Bij de start vind je QR codes waarmee de bestanden kunnen worden gedownload.

Ook kan je hieronder de GPX bestanden downloaden