Het Scoutingcentrum heeft drie kampeerlocaties van verschillende groottes; twee kampeervelden en één bosperceel met plek voor 4 tenten. Hieronder kunt u een foto van elk veld zien.  De sanitaire voorzieningen zijn te vinden in het Scoutinghiem, wat zich naast de velden bevindt. Een plattegrond kan hier worden gevonden

De Schapenweide

De Schapenweide is verdeeld in twee velden, Schapenweide I en Schapenweide II. Beide velden hebben de beschikking over veldverlichting en een stopcontact voor kleine elektronische apparaten (telefoonladers). Op deze velden mag ook in vuurbakken gestookt worden.

Schapenweide I

Schapenweide II

Dennenbos

Voor de echte natuurbeleving kan er ook gekampeerd of gebivakkeerd worden in ons eigen dennenbos. Het bos bestaat uit een aantal open plekken waar tenten of een bivak kunnen worden geplaatst. Vanwege brandgevaar mag er op dit kampeerterrein niet worden gestookt. De bomen mogen worden gebruikt voor pionierobjecten zolang de bast van de bomen wordt beschermd met bijvoorbeeld jute.